Tgrt Haber
03 Ağustos 2015 00:10

Hamzaoğlu'ndan İbrahimoviç açıklaması

Melo'nun takımdan ayrılacağını açıklayan Hamzaoğlu, Ibrahimovic haberlerine ise, 'bilmiyorum' cevabını vermekle yetindi.

Hamzaoğlu'ndan İbrahimoviç açıklaması
hamza hamzaoğlu, ibrahimoviç

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Inter karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kolay olanı seçseydim onu alırdım, bunu alırdım sonra olmadı derdim. Biz farklı olduğumuz için eleştiriliyoruz. Kadromuza baktığımız zaman kadromuzda Selçuk vari Sneijder var, Hamit var. Bunları şimdi transfer etsek herkes ayağa kalkmaz mıydı? Bu oyuncular zaten bizim kadromuzda. Taraftarlarımız şunu bilsin bizler Galatasaray'ı düşünüyoruz ona göre hareket ediyoruz.

IBRAHIMOVİC'İ BİLMİYORUM

Zlatan Ibrahimovic'in hakkında çıkan haberler hakkında görüşü sorulan Hamzaoğlu, "Bilmiyorum. Zlatan Ibrahimovic konusunu bilmiyorum. Bilenler beni daha aramadı şu ana kadar" dedi.

MELO'YU GİDİYOR

Hamzaoğlu Melo hakkında, "Melo gitmeyi düşünüyor. Burada her şeyi yaptığını düşünüyor. Yeni kulüpte sıfırdan başlamak istiyor. Kendisi bunları söyledi. Melo kendi gitmek istediği için onu göndermeyi uygun gördük. Burada her şeyini tamamladığı bir oyuncudan verim almak zor." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...