Tgrt Haber
03 Ekim 2015 21:55

Hamzaoğlu'ndan Podolski itirafı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'ndan Podolski itirafı
hamza hamzaoğlu, podolski,

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:"Kontrollü oynamak zorundaydık. Süratli bir şekilde hücuma çıkan bir takım vardı karşımızda. Astana sonrası dinlenme şansımız da olmadı. İlk yarıda Muslera'nın çıkardığı net bir pozisyon var, o gol olsa belki maçın akışı değişebilirdi. Hamleleri yapacağımız zamanı bekledik. Sneijder'in daha çok oyuna yön vermesine çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Başakşehir'e başarılar diliyorum."

"Podolski'nin eline çarpıyor"

"İlk golü attığımız pozisyonda top Podolski'nin eline de çarpıyor, içeride gördüm. Bu hakemlerin takdiri. Bize de olsa benim de canım yanar. Savunma oyuncusuna çarptığında penaltı verilmiyor diye bir kural çıktı, hücum oyuncusunda durum ne olur, bilmiyorum."

"Çizgimizi bozmadan ilerlemeye çalışıyoruz"

"Geçen sene şampiyon olduğumuzdan bu yana eleştiriler olacağını bekliyorduk. Çizgimizi bozmadan ilerlemeye çalışıyoruz. İnşallah sonuna kadar yürüyeceğiz. Sneijder ile anlaştık tekrar. Zaten bir sorun olacağını düşünmüyorduk. Tribünlerde bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kötü günde bizle beraber olsunlar aynı bugün olduğu gibi, biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...