Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2016 15:27

Hırvatistan Türkiye maçı öncesi iddialı

Hırvatistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Cacic, 'Türkiye ve İzlanda'ya karşı seyircisiz oynamak bizi engellemeyecek.' dedi.

Hırvatistan Türkiye maçı öncesi iddialı
hırvatistan,türkiye,

Hırvatistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında 5 Eylül'de Türkiye ile seyircisiz oynayacakları karşılaşma öncesi, "Türkiye'ye karşı seyircisiz oynamak bizi engellemeyecek." dedi.
Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan Cacic, elemelerdeki atmosferin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) devamı niteliğinde olacağını söyledi.
"Kaliteli bir oyun ve elemelere iyi bir başlangıç"
Hedeflerinin Dünya Kupası'nın düzenleneceği Rusya'ya gitmek olduğunu aktaran Cacic, "Başta EURO 2016 olmak üzere son bir yıldır sergilediğimiz oyun, bize favoriler arasında gösterilme hakkı veriyor. Elemelerde Türkiye ve İzlanda'ya karşı seyircisiz oynamak bizi engellemeyecek." değerlendirmesinde bulundu.
Türkiye'nin elemelerde iyi performans ortaya koyacağına inandığını belirten Cacic, "Türkiye karşısında takımımdan beklentim, kaliteli bir oyun ve elemelere iyi bir başlangıç." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...