Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2015 04:56

Hollanda teknik direktöründen skandal mail

Hollanda'nın teknik direktörü Danny Blind, 10 gün içinde karşılaşacağımız iki ülkenin çalıştıcılarına 'Elinizden geleni yapın' mesajını yolladı

Hollanda teknik direktöründen skandal mail
hollanda, teknik direktör,

Hollanda'nın De Telegraaf gazetesi, EURO 216 elemelerinde Türkiye'nin de yer aldığı grupta yaşanan skandal bir olayı ortaya çıkardı. Hollanda Milli Takımı'nın teknik direktörü Danny Blind, Türkiye'nin önümüzdeki günlerde karşılaşacağı iki ülkenin hocasına mail atarak başarı diledi. Gruptan çıkmayı garantileyen Çek Cumhuriyeti'nin hocası Pavel Vrba ve İzlanda'yı çalıştıran Lars Lagerback'a mail yollayan Blind, "Türkiye maçında elinizden gelenin en iyisini yapacağınızı biliyorum" diye yazdı. İşin ilginç tarafı Çek Cumhuriyeti'nin gruptaki son maçının Hollanda ile olması... Yani meslektaşı Pavel Vrba'ya başarı mesajı yollayan Blind'in aynı zamanda rakibiyle doğrudan temas kurmuş olması durumun vehametini artırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...