Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2018 10:05

İddialı sözler! 'Galatasaray'a sahayı dar edeceğiz'

Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrildi... Takımın önemli yıldızlarından Alper, maç öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı...

İddialı sözler! 'Galatasaray'a sahayı dar edeceğiz'
derbi,,fenerbahçe,,galatasaray,

Sarı lacivertlilerin milli yıldızı avantajlı bir haftanın Fenerbahçe'yi beklediğini, derbiyi kazanıp "lige ağırlıklarını koyacaklarını" savundu.

Alper Potuk, "Galatasaray'ın karşımızda asla şansı yok" diyor. 6 puan farkın önemli olmadığını söyleyen sarı lacivertli futbolcu, "Lig asıl şimdi başlıyor. Galatasaray derbisiyle yepyeni bir başlangıç yapacağız ve lige ağırlığımızı koyarak şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

"AVANTAJLI BİR HAFTA BİZİ BEKLİYOR"

Alper, "Bundan sonra iyi veya kötü oynamak önemli değil. Önümüzde güzel maçların olacağı haftalar var. Biz Galatasaray'la oynayacağız, Başakşehir'le ise Beşiktaş karşılaşacak. Avantajlı bir hafta bizi bekliyor.Taraftarımızın da desteğiyle sahayı Galatasaray'a sahayı dar edip kazanacağız" dedi. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...