Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2017 23:20

İhlas Koleji öğrencisi Sabri Sevniş kürekte Türkiye Şampiyonu

İhlas Koleji’nin kürekteki başarılı ismi Sabri Sevniş, Sapanca’da düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

İhlas Koleji öğrencisi Sabri Sevniş kürekte Türkiye Şampiyonu
Sabri Sevniş,

U23 Hafif Kilo Erkekler 2x kategorisinde Galatasaray forması ile yarışan Sabri Sevniş 2000 metrelik parkuru takım arkadaşı Naim Talha Güneş ile 6.43,06’lık dereceyle bitirerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. 
Sevniş elde ettiği bu başarıyla 9-11 Haziran tarihlerinde Slovenia’nın Bled gölünde düzenlenecek olan 62. International Regatta yarışları için milli takıma seçilirken U23 Dünya Şampiyonası’na da katılma hakkını kazandı. 

Bedri Yeltekin: "Sevniş'e uluslararası yarışmalarda başarılar diliyoruz"
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin,Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilen Sabri Sevniş’i kutladı. Sevniş’in son iki yılda çok önemli mesafeler kat ettiğine dikkat çeken Yeltekin, istikrarlı yükselişinin ardından milli takıma kadar yükselmesinin tesadüfi olmadığını vurguladı. Önümüzdeki aylarda yurtdışında, ülkemizi temsil edecek olan Sevniş’e başarılar dileyen Yeltekin, Sevniş’in madalyalarla döneceğine inandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...