Tgrt Haber
21 Eylül 2017 18:11

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore Beşiktaş kongre üyesi oldu

Beşiktaşlılığı ile bilinen İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi oldu.

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore Beşiktaş kongre üyesi oldu
beşiktaş,,richard moore,,kongre üyesi,

Vodafone Park'ta Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Ormanı ziyaret eden İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türkiye'ye ilk geldiği dönemde Beşiktaş'ı seçtiğini belirterek, "Türkiye'ye ilk geldiğim zaman bir Türk takımı seçmem gerekiyordu. O zaman Gordon Milne teknik direktördü. Bu nedenle Beşiktaş'ı seçtim. O günden buraya kadar Beşiktaş'ı izledim. Özellikle son iki sezonun sonuçlarından inanılmaz memnun kaldım ve tebrik etmek istiyordum. Bu benim İngiltere Büyükelçisi olarak en mutlu günüm oldu." ifadelerini kullandı.

Moore'a siyah-beyazlı takımın soyunma odasını gezdiren Orman daha sonra büyükelçinin adının yazılı olduğu Beşiktaş forması ve kongre üyelik kartını hediye etti.

Orman, "Richard Moore çok sevdiğimiz dostumuz. Beşiktaş'a da ilgisi vardı, onu kongre üyesi yapmak istedik. Bugün de sağ olsun bizi ziyarete geldi." değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...