Tgrt Haber
01 Ekim 2016 22:09

İnter'den Caner Erkin bombası

Beşiktaş'ın Inter'den kiraladığı Caner Erkin'in devre arasında siyah beyazlı yönetim tarafından satın alınacağı ifade edilmişti. İtalyan kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.

İnter'den Caner Erkin bombası
inter, caner erkin,

Siyah beyazlıların bonservisiyle kadrosuna katmak istediği 27 yaşındaki sol bek için İtalyan kulübü kararını verdi. Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiraladığı Caner Erkin'in bonservisi ile ilgili olarak Interli yöneticilerden resmi açıklama geldi.

Inter'in en büyük hissedarı olan Endonezyalı iş adamı Erick Thohir, İtalyan basınına verdiği kısa demeçte kulübün devre arasında ve sezon sonunda ciddi bir yapılanmaya gideceğini açıkladı. Kadroda düşünmedikleri isimlerle yollarını ayıracaklarını belirten Thohir, Frank de Boer'un yönlendirmesiyle yeni bir sayfa açacaklarını ifade etti.

Şu anda farklı takımlarda oynayan bir çok kiralık oyuncuları ifade eden Thorir, bu isimlerin takıma geri dönüşlerinin de zor olduğunu belirtti.

Bu açıklamaların ardından Caner Erkin'in Inter'e geri dönüşünün mümkün olmadığı aktarılırken siyah beyazlıların yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisiyle kadrosuna katacağı belirtildi. Bilindiği üzere Beşiktaş Nisan ayının sonuna kadar 1 milyon euro ödediği takdirde Caner'i kadrosuna katabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...