Tgrt Haber
28 Haziran 2017 17:33

İşte Aboubakar'ın alternatifi

Sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, listesine yeni bir ismi ekledi. Siyah beyazlılar Palmeiras'ın Kolombiyalı forveti Miguel Borja'yı gündemine aldı.

İşte Aboubakar'ın alternatifi
aboubakar,transfer calışmaları,

Futbol komitesi Vincent Aboubakar konusunda sorun çıkması halinde Borja'yı kiralamak için Brezilya ekibi ile görüşmelere başlayacak.
 
24 yaşında ve 1.83 boyunda olan Borja, Palmeiras'a şubat ayında transfer oldu. Geride kalan 5 ayda Brezilya ekibi ile 21 maça çıkan Kolombiyalı futbolcu 7 gol atarken, 1 asist yaptı.
 
Borja kariyerindeki en iyi dönemini ise Atletico Nacionel'de geçirdi. Kolombiya ekibinde 2016-2017 yılları arasında 8 ay süre görev yapan ve 27 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 16 gol, 1 asistlik performans gösterdi.
 
Daha önce Deportivo Cali, Cortulua Tulua, La Equidad, Livorno, Olimpo ve Santa Fe takımlarında forma giyen Borja, Kolombiya Milli Takımında 3 kez yer aldı.
 
Kolombiyalı futbolcu devre arası transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...