Tgrt Haber
13 Nisan 2018 00:24

İşte Fatih Terim'in zirve planı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Başakşehir karşısında Gençlerbirliği maçına çıkan 11'i bozmayı düşünmüyor. Kritik mücadele öncesi Florya'da oyuncular arasında motivasyon toplantıları yapılıyor.

İşte Fatih Terim'in zirve planı
fatih terim,

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet.

Gençlerbirliği maçındaki mağlubiyeti telafi ederek sahadan 3 puanla ayrılmak isteyen sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir maçı ile birlikte liderlik koltuğunu tekrar almak istiyor. 

Oyuncular arasında yapılan konuşmalarda ise "Medipol Başakşehir maçı final mücadelelerimizden biri. Kendi sahamızda ve seyircimizin önünde 3 puan almak zorundayız" ifadeleri kullanıldığı öğrenildi. 

Gençlerbirliği maçındaki oyundan memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim'in pazar günü oynanacak kritik mücadele öncesi ilk 11'de değişikliğe gitmesi beklenmiyor. 

Başkent'teki Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya götürlmeyen Linnes'in takımla birlikte çalışması tecrübeli çalıştırıcının elini güçlendirirken, buna karşın sağ bekte yine Mariano'nun oynaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...