Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2017 11:17

İtalyan devi Milan'ı zor günler bekliyor!

Çinli bir yatırım grubuna satıldıktan sonra eski günlerine dönme adına kadrosuna birçok yıldız katan İtalyan devi Milan, hesapsızca savurduğu paraların faturasını ağır bir şekilde ödeyebilir.

İtalyan devi Milan'ı zor günler bekliyor!
milan,,italya,,serie a,,hakan çalhanoğlu,

Sezon başında 200 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen ve son üç sene bütçesinde çok ciddi açık verip Finansal Fair Play'e (FFP) takılan İtalyan devi, UEFA'ya 2018-2022 arasında ön görülen mali gelir artışını sunmuştu. Marca'nın haberine göre, UEFA ön görülen mali artışın başarıya endeksli olması gerekçesiyle Milan'ın isteğini geri çevirdi. Bu gelişme üzerine, sezon başında milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun 22 milyon Euro bedelle transfer olduğu Milan, Avrupa kupalarından men edilme ve para cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Serie A'da daha şimdiden şampiyonluk yarışından kopan kırmızı- siyahlı ekip, 19 puanla yedinci sırada bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...