Tgrt Haber
26 Haziran 2018 15:42

Jason Denayer, Galatasaray'a transferi konusunda Manchester City'den kolaylık istedi

Galatasaray'ın iki kez Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, yeni sezon öncesinde kararını verdi ve harekete geçti.

Jason Denayer, Galatasaray'a transferi konusunda Manchester City'den kolaylık istedi
denayer,,galatasaray,

Aslan'ın 2015-16 ve 2017-18 sezonlarında İngiltere'nin Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer'ın aklı fikri Galatasaray'da. Kariyerine Sarı-Kırmızılılar'da devam etmenin hayalini kuran Belçikalı stoperin kendisini satma kararı alan kulübüne, Galatasaray konusunda kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi.

Ancak G.Saray, mali şartlar nedeniyle Denayer'i bir kez daha kiralamanın hesaplarını yapıyor. 2020'ye kadar kontratı bulunan Denayer'i artık bonservisiyle satma kararı alan İngilizler ise kiralamaya yanaşmıyor. Ada ekibiyle temaslarını sürdüren Galatasaray'ın İngilizleri ikna edememesi durumunda uygun fiyat biçilmesi halinde Denayer'i satın almayı planladıkları bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...