Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2016 19:12

Juventus Higuain'i basına tanıttı

Serie A ekibi Juventus, Napoli'den 90 milyon avro karşılığı transfer ettiği Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'i basının karşısına çıkardı.

Juventus Higuain'i basına tanıttı
juventus, higuain,

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Juventus, Napoli'den 90 milyon avro karşılığı transfer ettiği Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'i basının karşısına çıkardı.

Juventus Kulübü, resmi internet sitesinde canlı yayınlanan videoda, dünyanın en pahalı üçüncü futbolcusu unvanını alan Higuain'i basına tanıttığı, kulüp binası, stat, müze ve satış mağazasını gezdirdiği görüntülere yer verdi.

Torino ekibinin stadında topla poz veren Higuain, dev ekranlara yansıyan etkileyici görüntüler eşliğinde kulüp binasını gezdi.

Arjantinli golcünün, Juventus Kulübünün müze ve mağazasını ziyaretinde, taraftarın yoğun ilgisi dikkati çekti. Juventus taraftarlarıyla özçekim yapan, forma imzalayan Higuain'in gösterilen ilgiden memnun olduğu görüldü.

Dünyanın, Gareth Bale (101 milyon avro) ve Cristiano Ronaldo'dan (94 milyon avro) sonra en pahalı üçüncü transferi Higuain, Juventus ve İtalya'da en fazla bonservis bedeli ödenen futbolcu konumunda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...