Tgrt Haber
27 Nisan 2017 12:08

Kaleci Ertaç'ın gözü milli formada

TFF 1. Lig'in lideri Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir, öncelikli hedefinin milli formayı giyebilmek olduğunu söyledi.

Kaleci Ertaç'ın gözü milli formada
tff 1.lig,sertaç,

TFF 1. Lig'in lideri Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir, öncelikli hedefinin milli formayı giyebilmek olduğunu söyledi.

Ligde 15. haftada kaleyi takım arkadaşı Hakan Canbazoğlu'ndan devralan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki Ertaç Özbir, futbol hayatı, takımının ligdeki durumu ve kişisel hedeflerine ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Ertaç Özbir, futbola Sincan Belediyespor'da başladığını, kaleciliğinin daha iyi olduğunu tespit eden antrenörlerinin tavsiyesiyle bu alana yöneldiğini ifade etti. Kalecilikte kendini geliştirdiğini ve önce Şekerspor'a ardından da Kasımpaşa'ya transfer olduğunu anlatan Ertaç Özbir, başarılı olabilmek için çok çalıştığını dile getirdi.

Süper Lig'de forma giydiğini, Kasımpaşa'nın ardından Yeni Malatyaspor'a transfer olduğunu anımsatan Ertaç Özbir, Malatya'da çok güzel ve başarılı günler geçirdiğini kaydetti.

 "Öncelikli hedefim ülkeme, milli takıma hizmet edebilmek"
Ertaç Özbir, bireysel hedefleri bulunduğunu bunları gerçekleştirmek için çok çalıştığını belirterek, şunları aktardı:

"Öncelikli hedefim ülkeme, milli takıma hizmet edebilmek. Bu doğrultuda çalışıyorum. Şans gelir veya gelmez, ben her zaman çalışırım. Takdiri önce Allah'a sonra milli takım hocalarına ve gözlemcilerine kalmıştır. Güzel bir sezon geçiriyorum. Hatalarımız oluyor, takım olarak güzel maçlar da çıkarıyoruz. Öncelikli hedefim mili takım ve Yeni Malatyaspor'un başarısı, tek düşüncem bu." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...