Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2017 18:58

Karaman: Kendimi de eleştiriyorum

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman: Kendimi de eleştiriyorum
karaman, eleştiri,

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, dramatik bir karşılaşma izlediklerini belirtti.

Maçın başlarında üç önemli şut attıklarını ifade eden Karaman, "Kendimi de eleştiriyorum. Rakip bir şut attı ve gol oldu. Bizim adımıza gol olması lazımdı ama yapamadık ardından geri düştük. Geri düştükten sonra ilerleyen bölümlerde iyi oynayan takım demoralize oldu ama toparlayıp berberliği sağladık." diye konuştu.

Baskı yedikleri bölümlerde değişikliklere gittiklerini kaydeden Karaman, "Futbolda zaman zaman değişiklik satranç gibi. Satrançta hamle yaparken üçüncü dördüncü hamleleri bilmeniz lazım. Bizde değişiklik yaparken oyunu rahatlatmak istedik. Oyuna giren oyunculara görev verdik ama üçüncü golü düşünürken beraberlik golünü yedik." ifadelerini kullandı.

Son bölümlerde çalınan iki penaltının çok tartışıldığını savunan Karaman, şunları kaydetti:

"Çok insan duygusal, küskün olabiliyor, bağırabiliyor. Hakem arkadaşlarımız, özellikle yönettikleri Çaykur Rizespor maçlarına bir baksınlar. Zaman zaman bizim lehimize de hatalı karar veriyor. Esas dikkat çeken hakem arkadaşlar düdük çalarken 'Rizespor lehine yanlış karar mı acaba.' deyip çekiniyorlar. Çalmıyor çalamıyorlar. Korkuyorlar. 'Rizespor korunuyor.' deniliyor. Bu sene maçları sayarsam, öyle maçlar var ki diğer takımlara haksızlık yapmış olacağım. Geçen sezon burada iki tane kırılma maçımız var. Dışarıda olan pozisyona içeride penaltı. Orada bir tokat yiyecektik. Bu sene dört tane maç var. Artık potanın içerisine girmişiz. Hakemlerin vereceği karar o kadar önemli ki. Belki maç 2-2 devam etse biz atacağız. Son bölümlerde dramatik pozisyonlar izledik."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...