Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2015 07:39

Kartal Danny'den vazgeçmiyor

Beşiktaş, daha önce de listesine aldığı Zenit’in Portekizli orta sahasını bu kez almakta kararlı.

Kartal Danny'den vazgeçmiyor
dany, beşiktaş,

Rus ekibi de sözleşmesi haziran sonu bitecek olan 31 yaşındaki ismin ayrılacağını açıkladı. Yönetim, bonservis ödemeyeceği oyuncunun istediği yıllık 2.5 milyon euroyu indirmeye çalışıyor. Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Bilic’in yerine hoca arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bir yandan da kadrosunu güçlendirmenin çalışmalarını yapıyor. Kartal, geçen sezon yaz transfer döneminde ve devre arasında da gündeme gelen Zenit’in Portekizli yıldızı Danny Alves’i yeniden gündemine aldı.
 
Sezonu şampiyon bitirdi

 
Bu sezon Rusya’da şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle sözleşmesi gelecek ay bitiyor. Zenit, oyuncunun takımdan ayrılacağını duyurdu. Siyah-Beyazlılar, bonservis bedeli ödemeyecekleri oyuncuyu bu kez bitirmek istiyor. Danny, yıllık 2.5 milyon euro isterken yönetim bu fiyatı aşağıya çekmenin yollarını arıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...