Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2017 23:57

Kılıç: 'Üretkenlikten uzak bir oyun oynadık'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, 1-0 kaybettikleri maçın ardından, derbide kaybetmenin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Kılıç: 'Üretkenlikten uzak bir oyun oynadık'
TFF 1 Lig,adanaspor,,adanademirspor,

Ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Adana Demirspor maçının ardından Adanaspor’da Teknik Direktör Kemal Kılıç, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Topun hakimiyetinin bizde olmasına rağmen üretken olamadık. İkinci yarı kornerden golü yedik. Ondan sonra oyunu kurtarmak için çabamız olmasına rağmen üretkenlikten uzak bir oyun oynadık. Topun sizde kalması bir şey ifade etmiyor. Tempo oyununda rakibi açabilmeniz daha çabuk paslaşmanız gerekiyor. Ön tarafta hiç bir üretkenliğimiz uzun süre olmadı. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Erzurumspor'u yenerek mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Deplasmanda galip gelemiyoruz bu sorunun da altından kalkmalıyız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...