Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Nisan 2018 23:48

Kocaman: Aziz Yıldırım'a her zaman müteşekkirim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor'u 5-0 yendikleri maçın ardından yayınca kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte Aykut Kocaman'ın açıklamalar:

Kocaman: Aziz Yıldırım'a her zaman müteşekkirim
aykut kocaman,

'Bugünkü en önemli fark, bulduğumuz pozisyonları değerlendirme oranımızın yüksek olması. Yarışta arkada kalmanın bir anda oluşturduğu bir kaygı vardı. Bu kaygının getireceği, sıkıntılı durumlar olabilirdi. Takım açıkçası beklentilerin üstünde bir reaksiyon gösterdi.

Rakiplerimiz aralarında oynayacak. Bu maçlarda puan kayıpları yaşanacak. Bizim ise tek amacımız kalan 7 maçımızın hepsini kazanmak.

Pazartesi maçını oynamak zaman zaman avantaj olabilir ama var olan şartlarda son derece zorlu görünüyordu. Çünkü zaten dezavantajlı durumdayız. Toplam 13 puanlık fark var. Rakiplerimiz de kazanınca 9 puan fark daha eklendi. Olmak veya olmamak maçıydı.'

Kocaman kendisine yöneltilen 'Aziz Yıldırım seçilmesi halinde sizinle devam edeceğini açıkladı. Ne söyleyeceksiniz?' sorusuna şu şekilde cevap verdi:

Başkan bulunduğumuz her dönemde (geçen dönem dahil olmak üzere) en sıkıntılı anlarda o desteği verdi. Her zaman müteşekkirim o yüzden.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...