Tgrt Haber
23 Mart 2017 21:11

Kornere giden topu gol sayan hakeme 8.7 puan verdiler

2. Lig Beyaz Grup'taki Konya Anadolu Selçukspor-Fatih Karagümrük maçında kornere giden topu gol sayan hakem Levent Balcı, gözlemcilerden 8.7 gibi yüksek bir puan aldı.

Kornere giden topu gol sayan hakeme 8.7 puan verdiler
levent balcı, hakem

2. Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçukspor-Fatih Karagümrük arasında oynanan maç hakemin skandal olarak nitelendirilebilecek bir karara imza atması maça damga vurmuştu.

KORNERE GİDEN TOPU GOL SAYDI

Karşılaşmanın 30. dakikasında Anadolu Selçukspor'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolde topu Karagümrük defansı kornere göndemiş ancak maçın orta hakemi Levent Balcı başlangıçta köşe vuruşuna hükmetse de yardımcı hakemin 'topun kale içinden çıktığı' uyarısıyla pozisyonda gol kararı vermişti. Fatih Karagümrüklü oyuncuların uzun süre itiraz etmesi kararı değiştirmezken, mücadele Anadolu Selçukspor'un 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti.

ORTA HAKEME 8.7 PUAN VERDİLER

Mücadelede skandal gol kararı veren hakem Levent Balcı'ya gözlemcinin raporu doğrultusunda 8.7 gibi yüksek bir puanın verildiği belirtilirken, yardımcı hakeme de 7.9 puan verildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...