Tgrt Haber
28 May 2017 21:08

Kosheleva resmen Galatasaray'da

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, daha önce anlaşmaya vardığı 28 yaşındaki Rus smaçör Tatiana Kosheleva ile resmi sözleşme imzaladı.

Kosheleva resmen Galatasaray'da
Kosheleva, galatasaray,

Galatasaray Kadın  Voleybol Takımı, daha önce anlaşmaya vardığı Rus smaçör ile resmi sözleşme  imzaladı - Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Yüce: "CEV Şampiyonlar  Ligi için çok iyi bir kadro kuracağız. Şimdiye kadar transferlerimizde bunu  gösterdik, bundan sonra da taraftarlarımız beklenti içinde olsun"
 
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, daha önce anlaşmaya  vardığı 28 yaşındaki Rus smaçör Tatiana Kosheleva ile resmi sözleşme imzaladı.
 
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Volley Hotel’de  gerçekleştirilen imza törenine Kosheleva'nın yanı sıra Galatasaray Kulübü Yönetim  Kurulu Üyesi Ali Yüce ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Menajeri Nihan  Güneyligil katıldı.
 
İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Ali Yüce, transferlerinin  devamının geleceğini belirterek, "Rusya Milli Takımı'nın en önemli oyuncularından  biri Türkiye'nin en büyük kulübüne şu an imza attı. Transferlerimizin devamı  gelecek. Bütün Galatasaray camiasına armağan olsun. CEV Şampiyonlar Ligi için çok  iyi bir kadro kuracağız. Şimdiye kadar transferlerimizde bunu gösterdik, bundan  sonra da taraftarlarımız beklenti içinde olsun." ifadelerini kullandı.
 
Nihan Güneyligil de Kosheleva'nın çok değerli bir transfer olduğuna  değinerek, şunları kaydetti:
 
"Takımımız adına önemli ve büyük bir adım attık. Arkadaşıma 'ekibimize  hoş geldin' diyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu transferde  emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın başkanımız ve şube  yöneticimize yürekten teşekkür ediyorum. Çok önemli ve çok büyük bir adım. Devamı  gelecek, bu sene her şey süper olacak."
 
Tatiana Kosheleva ise Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu  kaydederek, "Takım için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımıza bana  gönderdikleri mesajlardan dolayı teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
 
Öte yandan Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın geçen sezon  Eczacıbaşı VitrA'da saha antrenörü olarak görev yapan Rus Fedor Kuzin ile de  sözleşme imzaladığı aktarıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...