Tgrt Haber
25 Eylül 2016 22:06

Lens, 'Büyütülecek bir mesele değil'

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jeremain Lens, Gaziantepspor karşılaşması sonrasında konuştu.

Lens, 'Büyütülecek bir mesele değil'
lens, fenerbahçe,

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelede yaptığı 2 asistle yıldızlaşan Jeremain Lens, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maçı değerlendiren Lens, "Öncelikle galibiyetten dolayı mutluyuz, kendi işimizi zorlaştırdık. İki golümüz de duran toptan geldi. Maçı izlerseniz, çok fazla pozisyona girdiğimizi görebilirsiniz. Bu pozisyonları kaçırdık ve işlerimizi zorlaştırdık" dedi.
 
Adaptasyon sorunu yaşamadığını kaydeden Hollandalı, "Kadromuzda çok fazla İngilizce bilen oyuncu var ve büyük tecrübeleri olan oyuncular var. O yüzden adaptasyon kolay oldu benim için. Avrupa'da mücadele ediyoruz ve bunun nasıl olduğunu bilen oyuncularımız var. Bunun için adaptasyon zor olmadı" diye konuştu.
 
Geçen hafta oyundan alındığı için tepki gösteren Jeremain Lens, "Geçen hafta yaşadığımız çok büyük bir mesele değil. Ben duygularımı gösterdim. Ben 90 dakika sahada kalmak isteyen bir oyuncuyum. 90 dakika sahada kalmak istediğimin iyi olduğunu göstermenin iyi olduğunu düşünüyorum. Çok büyütülecek bir mesele değil, bu akşamki mücadeleden memnunum" ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...