Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2016 06:38

Ligden düşen futbolcuların dönüş biletini iptal ettirdiler

3. lige düşen Kartalspor'da takımı otobüse almayan yönetim, oyuncuların ve teknik heyetin uçak biletlerini de iptal ettirdi.

Ligden düşen futbolcuların dönüş biletini iptal ettirdiler
kartalspor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 34. ve son hafta maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan ve 3. lige düşen Kartalspor'da takımı otobüse almayan yönetim, oyuncuların ve teknik heyetin uçak biletlerini de iptal ettirdi. Ligin son haftasında Tarsus İdmanyurdu ile berabere kalan ve 39 puanla 16. sırada kalarak bir alt lige düşmekten kurtulamayan Kartalspor'da maçın ardından kulüp başkanı Taner Özdemir ile bazı oyuncular arasında soyunma odasında gerginlik yaşandı. Yönetim yaşanan tartışmanın ardından oyuncuları ve teknik heyeti takım otobüsüne almadan Tarsus'tan ayrıldı. Kendi imkanlarıyla Tarsus'tan ayrılan oyuncular ile teknik heyet, yöneticilerin uçak biletlerini de iptal ettirmesi nedeniyle bir sıkıntı daha yaşadı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kartalspor Teknik Direktörü Saadettin Demirtaş, maçın ardından bazı yöneticilerle gerginlik yaşandığını ve yönetimin kendilerini beklemeden takım otobüsüyle Tarsus'tan ayrıldığını söyledi. Demirtaş, uçak biletlerinin de iptal edildiğini ve bazı futbolcuların kendi imkanlarıyla Adana Şakirpaşa Havalimanı'na gittiğini dile getirdi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olayın yaşanmasının mümkün olmadığını vurgulayan Demirtaş, "Alınan sonucun ardından bir sinir harbi oldu. Biz farkına varmadan otobüsü alıp gitmişler. Uçak biletlerini de iptal etmişler. Baki kalan doğru şeylerdir, güzel şeylerdir." ifadelerini kullandı. Kulüp başkanı Taner Özdemir ise takımı desteklemek üzere Tarsus'a gelen taraftarların oyuncularla aynı uçakta yer almak istememesinden dolayı bir gerginliğin yaşandığını ve bazı oyuncularının kendileriyle birlikte İstanbul'a döneceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...