Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Temmuz 2016 23:26

Lucescu açıkladı, Fenerbahçe'ye neden gitmedi

Shakhtar Donetsk'ten ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü Mircea Lucescu, Beşiktaş ve Galatasaray'ı düşünerek sarı-lacivertlileri geri çevirdiğini söyledi.

Lucescu açıkladı, Fenerbahçe'ye neden gitmedi
lucescu,

Shakhtar Donetsk’ten ayrılarak Zenit’in başına geçen Mircea Lucescu, neden Türkiye’de bir kulüp yerine Zenit’i seçtiğini açıkladı.

Rus basınına bir röportaj veren Lucescu, Türkiye ile Rusya arasında yaptığı tercihi şu şekilde açıkladı: “Yeni bir şey denemek istedim. 12 yılı aynı kulüpte ve aynı ligde geçirdikten sonra yeni bir ülke, yeni bir şehir ve yeni bir lig mantıklı ve doğru bir karar olacaktı. Ayrıca yeni şeyler denemek benim yaşam prensibim. Türkiye Ligi’ndeki her şeyi biliyorum. Oradan güzel duygular ve hatıralarla ayrıldım. Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerde çalıştım. Bir diğer büyük kulüp Fenerbahçe’ye gitmem mümkündü ama bana saygı duyan diğer iki kulüp taraftarlarını düşününce kararımı değiştirdim. Onların gözünde saygın kalabilmek ve orada yaptığı iyi şeyleri hep iyi hatırlamak için kararım bu yönde oldu. Her zaman insanların aklında iyi hatırlanmak isterim.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...