Tgrt Haber
24 May 2016 11:23

Lucescu resmen açıklandı! 3 yıllık imzayı attı

Shakhtar Donetsk'ten ayrılan ve Zenit ile masaya oturan Mircea Lucescu'nun menajeri Arkady Zaporozhanu, Zenit ile anlaştıklarını duyurdu.

Lucescu resmen açıklandı! 3 yıllık imzayı attı
lucescu,zenit,

Rus basınına konuşan Arkady Zaporozhanu, "Gece sözleşme imzalandı, 2+1 yıllık anlaşmaya vardık. Ama bunun 3 yıllık anlaşma olduğunu da söyleyebiliriz..." dedi.
RUMEN BASINI PARAYI AÇIKLADI
Zenit St Petersburg ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedilen 70 yaşındaki çalıştırıcının durumunu Rumen basını da yakından takip ediyor. Lucescu'nun yıllık 5 milyon euro garanti ücret alacağı yazılırken; 55 milyon euroluk da transfer bütçesiyle yola çıkacağı kaydedildi.

Kısa bir süre içerisinde basın toplantısı düzenleyecek olan Lucescu'nun oğlu Razvan'ın yanında olup olmadığı ve merak edilen diğer konular hakkında dabilgilendirme yapacağı vurgulandı.
Galatasaray ile de masaya oturacağı iddia edilen Lucescu, 12 yıllık Ukrayna macerasının ardından sözleşmesi biter bitmez yeni takımını seçerek spekülasyonları da bitirmiş oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...