Tgrt Haber
08 Nisan 2018 20:35

Maç değil meydan savaşı! Olaylar çıktı

Hakkari Zapspor ile Yüksekova Belediyespor arasında oynanan baraj maçı sonrasında olaylar çıktı.

Maç değil meydan savaşı! Olaylar çıktı
hakkari zapspor,yüksekova belediyespor

Yüksekova Belediyespor'un 1-0 öne geçmesinin ardından yaşanan gerginlik maç sonunda da devam etti. Oyuncular arasındaki gerginlik, tribünlere yansıyınca çevik kuvvet olaya gaz bombası, plastik mermi ve tazyikli suyla müdahale etti
 
Hakkari Merzan Mahallesi Futbol Sahası'nda Hakkari Zepspor ve Yüksekova Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçında karşı karşıya geldi. İHA'da yer alan habere göre protokol üyelerinin de izlediği maç oldukça heyecanlı geçti. Maçın son dakikalarında Yüksekova Belediyspor'un 1-0 öne geçmesi üzerine gerginlik yaşandı.
 
Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardında takım oyuncuları tartışmaya başladı. Olayların tribünlere yansıması ile birlikte çevik kuvvet ekipleri sporculara müdahale ederken, taraftarlara ise gaz bombası, plastik mermi ve tazyikli suya müdahale edildi. Çıkan olaylarda bir kişinin yaralandığı belirtildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...