Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2017 23:34

Manchester City kazanmaya devam ediyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, konuk ettiği Tottenham'ı 4-1 mağlup ederek galibiyet serisi rekorunu 16 maça çıkardı.

Manchester City kazanmaya devam ediyor
spor,,premierlig,

Ligin 18. hafta mücadelesinde Etihad Stadı'nda Tottenham ile karşılaşan lider Manchester City, uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden sahaya ilk 11'de çıkan Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın 14. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Manchester City'de İlkay'ın asistini iyi değerlendiren Kevin de Bruyne, ağları sarsarak farkı ikiye çıkardı. Manchester ekibinde 80. ve 90. dakikalarda fileleri havalandıran Raheem Sterling, takımının 4-0 öne geçmesini sağladı. Tottenham, uzatmaların 3'üncü dakikasında Christian Eriksen ile gol bulsa da mücadeleden 4-1 mağlup ayrıldı. Manchester City'de Gabriel Jesus, 75. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu sonuçla 52 puana ulaşan Manchester City, ligde galibiyet serisini 16 maça çıkararak kendine ait rekoru geliştirdi. Tottenham ise 31 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...