Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2016 18:21

Manisaspor Teknik Direktörü istifa etti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, görevinden istifa etti.

Manisaspor Teknik Direktörü istifa etti
taner taşkın,manisaspor,istifa,

Taşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 hafta önce istifa kararı  aldığını ve bu kararını yerine getirdiğini belirtti.
 Manisaspor'un başına geçen sezon PTT 1. Lig'deyken geçtiğini ve  talihsiz bir şekilde alt lige düştüklerini dile getiren Taşkın, "Bu sene de  çıktık. Çok güçlü bir şekilde, takımı emanet aldığımız yere bırakıyorum. Şerefim  ve namusumla Manisa'da yaklaşık 1,5 sene görev yaptım. Başta başkanımız Abdullah  Mergen olmak üzere yönetim kuruluna, futbolcu kardeşlerimize ve personelimize  teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin." dedi.
 Takımı çalıştırdığı süre boyunca büyük sıkıntılar yaşadığını, ancak bu  sıkıntıların üstesinden gelmeyi başardığını ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:
 "Gerçekten çok büyük sıkıntılar yaşadım. Kol kırıldı, yen içinde  kaldı. Gelecek sezon Manisaspor için enerjim olduğuna inanmıyorum ve istifa  ediyorum. Zaten mayıs ayından sonra bir kongre olacak. Yönetime kim gelirse  gelsin, benim için fark etmiyor. Ben buralara kimsenin adamı olarak gelmedim.  Adam gibi geldim, adam gibi gidiyorum. Bundan sonra rızkımı başka yerlerde  arayacağım."
 Taner Taşkın, başka takımlardan teklif alıp almadığı yönündeki soruya,  "Teklifler var ve mutlaka da olacaktır." yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...