Tgrt Haber
28 Mart 2015 19:07

ManU'nun yeni Conta'sı

Peter Schmeichel, Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United'ın yeni Cantona'sı olabileceğini söyledi.

ManU'nun yeni Conta'sı
manu

Efsane kaleci Peter Schmeichel, Zlatan Ibrahimovic'inManchester United'ın yeni Cantona'sı olabileceğini söyledi.

L'Equipe'e konuşan Danimarkalı futbol efsanesi, Paris Saint-Germain forması giyen Ibrahimovic için, "Geçen yaz Manchester United'a geleceği yönünde dedikodular vardı. Ben de 'Zlatan bu kulüp için inşa edilmiş. Sanki burada oynamak için doğmuş' bir isim dedim" ifadelerini kullandı.

Manchester United efsanesi, "Cantona neden buradayken çok iyiydi? Neden Leeds ya da diğer tüm kulüplerde değildi? Neden? Çünkü burası Manchester United. Burası böyle futbolculara özgürlük ve aynı zamanda sorumluluk verir." diyerek Zlatan'ın Kırmızı Şeytanlar için ideal bir isim olduğuna dikkat çekti.

1991-1999 yılları arasında Manchester United forması giyen Peter Schmeichel, İngiliz kulübü ile 5 Premier Lig, 3 FA Cup, 1 Lig Kupası, 4 Charity Shield, 1 Şampiyonlar Ligi 1 de UEFA Kupası kazandı. Ayrıca 1992 yılında Avrupa'ya damga vuran ve Avrupa Şampiyonu olan Danimarka Milli Takımının da kadrosunda yer alıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...