Tgrt Haber
14 Ekim 2015 06:44

Markovic hazır

Tedavi süreci beklenenden erken tamamlanan ve U21 takımıyla oynanan maçın son bölümünde forma giyen Lazar Markovic'in fiziksel açıdan hazır olduğu belirtildi

Markovic hazır
markovic, fenerbahçe

Fenerbahçe teknik heyetine, Beşiktaş maçında sakatlanan Lazar Markovic'ten sevindirici haber geldi. Derbide arka adalesinde ikinci derece yırtık oluşan 21 yaşındaki futbolcu, beklenenden erken sahalara döndü. U21 takımıyla yapılan hazırlık maçının son bölümünde forma giyen Markovic, dün de takımla birlikte antrenmana katıldı. Sırp futbolcunun fiziksel olarak hiçbir eksikliğinin bulunmadığı ve Kayseri maçının 18 kişilik kadrosunda yer alacağı öğrenildi. 

Yıldırım'a ceza yok
Sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici Şekip Mosturoğlu ceza almadı. Kurul, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanloğu'na da ceza vermedi. Kararlara gerekçe olarak dosyalarda yer alan usül eksikleri gösterildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...