Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2015 10:35

Marsel İlhan Wimbledon'da ikinci turda

Dünya 47 numarası Jerzy Janowicz’i dört sette deviren Marsel İlhan, Wimbledon’da adını ikinci tura yazdırdı.

Marsel İlhan Wimbledon'da ikinci turda
Marsel İlhan, Wimbledon, tenis,

Milli tenisçi Marsel İlhan, sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon’a etkileyici bir galibiyetle başladı. Dünya sıralamasının 82. basamağında oturan Marsel, kendisinden 35 sıra ilerideki Polonyalı Jerzy Janowicz’i dört sette devirerek ikinci tur biletini kaptı.
Günün son maçında korta çıkan Marsel, 14’ü ace olmak üzere toplam 50 kazanma vuruşuna imza attığı buluşmada, bu turnuvada 2013’te yarı finale kadar ilerleyen Janowicz’i 7-6 (4), 6-4, 6-7 (4), 6-3’lük setlerle mağlup etti. 2 saat 40 dakika sonunda galibiyete uzanan İlhan, böylece 2010’un ardından Wimbledon’da bir kez daha ikinci tura kaldı.
2011 Wimbledon elemelerinde şanssız bir şekilde yenildiği rakibinden rövanşı alan Marsel, bir sonraki turda 14 numaralı seribaşı Kevin Anderson ile eşleşti. Güney Afrikalı Anderson ise ilk maçında Lucas Pouille’i 6-2, 7-5, 3-6, 6-3’le geçti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...