Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2015 19:18

Mehmet Topal takıma döndü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 30 Kasım Pazartesi günü Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Topal takıma döndü
mehmet topal, fenerbahçe,

 Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, basına kapalı gerçekleştirilen  idmanda Molde maçında görev alan oyuncuların, dinlenmeye yönelik ve dayanıklılık  çalışmalarıyla günü tamamladığı belirtildi. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda diğer  oyuncuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı ifade edildi. Koşu ve  koordinasyon hareketlerinin ardından şut çalışan oyuncuların, antrenmanı dar  alanda oynadıkları çift kale maçla tamamladığı kaydedildi.

Mide rahatsızlığı nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Mehmet  Topal'ın takımla çalıştığı; sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz, Raul Meireles ve  Hakan Çinemre'nin ise ayrı olarak özel program dahilinde günü tamamladığı  bildirildi. Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın akşam  gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...