Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2017 12:14

Mert Günok, Galatasaray’a doğru

Galatasaray, Cenk Gönen’in Malaga’ya transferinden sonra kadroda azalan kaleci sorununu Bursaspor’un file bekçisi Mert Günok ile çözecek.

Mert Günok, Galatasaray’a doğru
galatasaray,,mert günok,

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kaleci sorununu da çözmek üzere. Kadrosunda Fernando Muslera’dan sonra deneyimli bir file bekçisini bulundurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Cenk Gönen’in İspanyol ekibi Malaga’ya transferinden sonra boşluğu dolduruyor. Galatasaray’ın hedefinde Bursaspor’un 28 yaşındaki kalecisi Mert Günok var. Başarılı file bekçisi için yeşil-beyazlılarla görüşme halinde olan sarı-kırmızılıların Günok’un transferini en kısa süre bitirmesi bekleniyor.
Bursaspor Başkanı Ali Ay da Bursa'da yerel bir televizyona yaptığı açıklamada, Mert’in transfer için Galatasaray ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti.
Mert, futbola Fenerbahçe alt yapısında başladı. 2015-2016 sezonunda Bursaspor’a transfer olan deneyimli file bekçisi, yeşil-beyazlılar ile 2 sezonda 30 maça çıktı ve 46 gol yedi. Geçtiğimiz sezon Bursa ekibi ile Süper Lig maçında oynamayan Günok, Ziraat Türkiye Kupası’nda 7 maçta mücadele etti. Başarılı kaleci, A Milli Futbol Takımı’nda da 6 müsabakada görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...