Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Eylül 2017 03:25

Messi coştu, Barça farka koştu!

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 5. haftanın açılış maçlarında Barcelona ve Valencia rakiplerine karşı farklı galibiyetler aldı.

Messi coştu, Barça farka koştu!
messi,,barca,

 La Liga'da liderliğini koruyan Barcelona, sahasında Eibar'ı 6-1 yendi.  Maçın 20. dakikasında Lionel Messi'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen  Barcelona, 38. dakikada Paulinho ile farkı 2'ye çıkardı. Eibar'ın korner bile  kullanamadığı ilk yarı ev sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci  yarıda etkili oyununu sürdüren Barcelona, 53. dakikada Denis Suarez ile skoru  3-0'a taşıdı. Eibar'ın 57. dakikada Sergi Enrich'in golüyle farkı indirme  gayretlerine Messi'nin 59, 62 ve 87. dakikalardaki golleriyle karşılık veren  Barcelona, sahadan 6-1 galibiyetle ayrıldı.
 
La Liga'da gol krallığı yarışında 9 golle ilk sırada bulunan  Arjantinli futbolcu Messi, 3. haftadaki Espanyol maçında hat-trick yaptıktan  sonra Eibar karşısında da 4 gole imza attı.
 
Bu arada, Barcelonalı futbolcular sol arka adalesindeki yırtıktan  dolayı Finlandiya'da ameliyat edilen ve en az 3,5 ay sahalardan uzak kalacağı  açıklanan Ousmane Dembele'ye destek vermek için maç öncesi sahaya "Cesaret  Dembele" yazılı tişörtlerle çıktı. Ayrıca İvan Rakitic, Luis Suarez ve Jordi Alba  gibi futbolcularını yedek başlatan teknik direktör Ernesto Valverde'nin hücumda  Messi, Deulofeu ve Denis Suarez üçlüsüne görev vermesi dikkati çekti. La Liga'da  4. haftada deplasmandaki Getafe maçında Barcelona'ya 3 puanı getiren golleri atan  Paulinho ve Denis Suarez, Eibar'ın ağlarını da havalandırdı.
 
Ligde şu ana kadar yaptığı tüm maçlarını kazanan Barcelona 15 puanla  liderliğini sürdürdü, Eibar ise 6 puanda kaldı.

Valencialı Zaza'dan 8 dakikada hat-trick

Öte yandan, Valencia ise sahasında oynadığı müsabakada Malaga'yı 5-0  mağlup etti.
 
 Ligde henüz puanı olmayan Malaga'ya karşı rahat bir galibiyet alan ev  sahibi takımın gollerini 17. dakikada Santi Mina, 54, 60 ve 62. dakikalarda  Simone Zaza, 86. dakikada Rodrigo attı. Valencia'da ilk sezonunu geçiren İtalyan  futbolcu Zaza, 8 dakika içinde hat-trick yapmasıyla dikkati çekti.
 
La Liga'nın namağlup takımlarından olan Valencia bu galibiyetle  puanını 9'a çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...