Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2017 22:13

Minik Irmak'ın babası, karısını ve kızını öldürdü

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir hurdacı tarafından cinsel istismara maruz kaldıktan sonra boğularak öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın babası, eşi ve 10 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürdükten sonra canına kıyma girişiminde bulundu.

Minik Irmak'ın babası, karısını ve kızını öldürdü
baba, minik ırmak,

Olay, bugün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ikamet ettiği evde cinnet getiren Bilal Kupal, eline aldığı bıçakla önce eşi Suriye Kupal’ı (27) ardından 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal’ı bıçaklayarak öldürdü.

CANINA KIYMAYA KALKIŞTI

Daha sonra bıçakla kendisini de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak canına kıyma girişiminde bulunan Bilal Kupal, komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...