Tgrt Haber
29 Temmuz 2015 02:37

Monaco'ya Brezilyalı genç yıldız

Fransa Ligue 1'de mücadele eden Monaco kadrosunu Sao Paulo'nun genç yıldızı Gabriel Boschilia ile güçlendirdi

Monaco'ya Brezilyalı genç yıldız
monaco, brezilya,

Yaz transfer sezonunda orta sahasındaki süper yıldız adayları Kondogbia ve Carrasco'yu sırasıyla Inter ve Atletico Madrid'e satarak yaklaşık 55 milyon € kazanan Monaco, gidenlerin yerini doldurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Milan'dan El Shaarawy'yi kiralayan Fransa kulübü, Sao Paulo'da fıorma giyen 19 yaşındaki Gabriel Boschilia'nın da işini bitirdi. Brezilya basınına göre Monaco bu transfer için 10 milyon € ödeyecek.

Guarani altyapısından yetişerek 2012 yılında ligin dev ekiplerinden Sao Paulo'ya transfer olan genç yıldız 41 kez giydiği üç renkli formayla 6 gol attı.

Orta sahanın ortasında, kanatlarda ve forvet arkasında görev yapabilen Boschilia, iki sezon önceki 17 yaş altı Dünya Kupası'nda da 4 maçta 6 gol atarak turnuvanın yıldızları arasına girmişti. Brezilyalı yıldız adayı forvet arkasında, kanatlarda ve ileriye dönük orta saha olarak görev yapabiliyor.

Sao Paulo bu sezon orta sahada forma giyen bir başka oyuncusu Souza'yı Fenerbahçe'ye 8 milyon € ve Denilson'u da Al Wahda'ya 3 milyon € karşılığında satmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...