Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2015 17:00

Muratbey Uşak Sportif'ten Karşıyaka açıklaması

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'ya deplasmanda 1 sayı ile mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'in yönetimi, müsabakada yaşanan olaylara ilişkin "Karşıyaka'da kurulmak istenen, futbol terörünü andıran olayları basketbol sahalarında asla görmek istemiyor, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz" görüşünü belirtti.

Muratbey Uşak Sportif'ten Karşıyaka açıklaması
muratbey, uşak sportif,

Muratbey Uşak Sportif'ten yapılan açıklamada pazar günü İzmir'de  oynanan karşılaşma ve sonrasında yaşananların tasvip edilemez olduğu vurgulandı.  Maçın ardından Karşıyaka cephesinden yapılan açıklamaların kaygı ve endişe verici  olduğu kaydedilerek, maçın başından sonuna kadar Uşak ekibinin oyuncularına ve  teknik ekibine yapılan küfürlü tezahürat ve fiziki saldırıların video kayıtları  ile tespit edildiği kaydedildi.
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Karşıyaka'da kurulmak istenen, futbol terörünü andıran olayları  basketbol sahalarında asla görmek istemiyor, bu tür olayların bir daha  yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Karşıyaka deplasmanına  gelecek hiç bir takımın, hakemin bu olaylara maruz kalmaması için Türkiye  Basketbol Federasyonu  gerekli önlemleri almalı. Muratbey Uşak Sportif Basketbol  Kulübü olarak tek amacımız şehrimizde basketbol sporunu sevdirmek ve yaymaktır.  Ligden düşmek ya da sportif başarıyla ilgili kaygımız olmadığını ve istenildiği  takdirde takımımız faaliyetlerini durdurabileceğimizi belirtmek istiyoruz. Bazı  basın organları yaşanan olayları çarpıtılarak vermesi medya etiğine uygun  değildir. Sahada adalet dağıtmakla sorumluluğu olanlar bilsinler ki, Avrupa Ligi  oynayan 5 milyon ortalama bütçeli bir takımı mağlubiyetten kurtararak iyilik  yapmadıkları, Karşıyaka'da başka, Anadolu'da başka nasıl maç yönetilir örneği  sergileyerek maçın sonucuna etki ettikleri herkes tarafından izlenmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...