Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2018 17:14

Mustafa Cengiz: Fenerbahçe haklı olabilir

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz gazetecilerin sorularını cevaplandı. Fenerbahçe'nin geçmiş şampiyonluklarını gündeme getirilmesiyle alakalı soruya Cengiz, "Fenerbahçe haklı olabilirler ancak tümü temsil etmeyen, parçayı temsil eden bir birincilik tümü nasıl temsil eder?" ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz: Fenerbahçe haklı olabilir
Mustafa Cengiz,galatasaray

Galatasaray'da Başkanı Mustafa Cengiz şampiyonluk yarışı ve son dönemde gündeme gelen Fenerbahçe'nin eski şampiyonlukları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Fenerbahçe haklı olabilir ancak tümü temsil etmeyen, parçayı temsil eden bir birincilik tümü nasıl temsil eder?" şeklinde konuştu.

İşte Cengiz'in yaptığı açıklamaların tümü...

Şampiyonluk yarışında 4 takımın aynı kulvarda mücadele etmesi bizim istediğimiz bir şey hekeden kazansın. Kazanan Galatasaray olsun.

Şenol Güneş benim yakından tanıdığım sevdiğim ve belirli sayıda çıkan teknik direktörlerden biri. Sınırlı sayıda çıkan teknik direktörleri korumamız lazım.

UEFA tarihi ne zaman açıklayacak?

UEFA kararı ile ilgili herhangi bir şey yok. En hafif cezanın verilmesini bekliyoruz. UEFA'ya reel rakamları ve reel gerçekleri anlattık. Borsada kazanan tek kulübümüz. Store'larda karlılığı artırmaya çalışıyoruz. Stadta rekora gidiyoruz. İnşallah UEFA bu ivmeyi görür. 

Fenerbahçe haklı olabilir

Fenerbahçe'nin 1959 yılından önceki şampiyonlukları için başvurada bulunmasıyla ilgili sorulan soruya Mustafa Cengiz "Kendi açılarından haklı olabilirler ancak tümü temsil etmeyen, parçayı temsil eden bir birincilik tümü nasıl temsil eder? O tarihlerde Galatasaray'ın da şampiyonlukları var. Ancak her ligi kapsamıyordu. Ankara, İzmir ve İstanbul'u kapsıyordu. Ülkenin her yerini kapsamıyordu" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...