Tgrt Haber
14 Ekim 2015 00:15

Müthiş zafer sonrası Fatih Terim'in açıklamaları

A Milli Futbol Takımı'nı EURO 2016'ya taşıyan Fatih Terim, maç sonunda konuştu.

Müthiş zafer sonrası Fatih Terim'in açıklamaları
fatih terim, milli takım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İzlanda zaferi sonrasında yeşil zemin üzerinde sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu.
İşte Fatih Terim’in açıklamaları
“Çok şükür Allah’a bin şükür… Bu günleri gördük ülkemize hayırlı olsun. Doğru insanın işini Allah rast getiriyor. Bu çocuklar da düzgün çocuklar! Bu ülkenin de 2 saat rahat etmesi gerekiyordu. Benim ülkem de bu oyuncular da güzel şeyler yaşamayı hak ediyor. Onlara sahip çıkalım! O güzel dualarını gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.
Benim konuşmam kolay. 10 kişiyle kazandık. Hollanda orada zor kurtuldu burada 3 attık. Şimdi konuşmak çok kolay. Ben ilk olarak Letonya deplasmanının ardından dedim. Ben ve ekibim mütevazi olacağız. 17 puan alırken her an uçurumdan aşağıya gidecekmiş gibi maçlar oynadık. Bir tanesini kaybetsek burada değildik şimdi.
Kadro daha da yenilecek. Birçok gencimiz var. Onları da alacağız. Onlar her şeyi hak ediyor. Biz yeter ki ülke olarak bir araya gelelim. Yeter ki bir olalım.
Eşim maça gelmedi. Ona da buradan sevgilerimi söylüyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...