Tgrt Haber
05 Temmuz 2015 23:25

Nani Geldi, taraftarlar Sabiha Gökçen'e akın etti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli yıldız Nani'yi taşıyan uçak iniş yaptı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nı hınca hınç dolduran taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Nani Geldi, taraftarlar Sabiha Gökçen'e akın etti
nani, fenerbahçe, taraftar,

Portekizli yıldızı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Nani’yi coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Sarı lacivertli taraftarlar da Nani'yi karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Taraftarlar meşaleler yakarak sloganlar eşliğinde Portekizli oyuncuya muhteşem bir karşılama yaptı. Havaalanından zorlukla çıkan Nani, buradan konaklayacağı otele geçti.

İşte Nani'nin ilk açıklamaları:
Gerçekten çok mutluyum. F.Bahçe'yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum. Burada başarılı olmak istiyorum. Buraya karşılamaya gelen taraftara en iyi futbolumu göstermek istiyorum. Umarım her şey güzel olur. Takımı gayet iyi tanıyorum. F.Bahçe her zaman bildiğim bir takım oldu.Alves ve Meireles gibi tanıdığım oyuncularla oynayacağım. Kendimi ailemin arasında gibi hissediyorum.F.Bahçe Türkiye'de hep ilk sırayı hedeflemiş bir takım. Bu başarılara beraber yürümeyi hedefliyoruz.

2 BİN KİŞİ BEKLİYOR
Nani Geldi, taraftarlar Sabiha Gökçen'e akın etti
Portekizli yıldızı karşılamak için Sabiha Gökçen'e akın eden sarı lacivertli taraftarlar tezahürat ve meşalelerle Nani'yi beklemeye başladı. Yaklaşık 2 bin kişinin yıldız oyuncuyu beklediği öğrenildi.

Nani Geldi, taraftarlar Sabiha Gökçen'e akın etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...