Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2015 16:36

Nefesler tutuldu, işte muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Nefesler tutuldu, işte muhtemel 11'ler
galatasaray,beşiktaş,galatasaray beşiktaş maçı,muhtemel 11ler,canlı anlatım,

Türk Telekom Arena'da saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Lider Galatasaray derbiyi kazanarak, şampiyonluk yarışında yakaladığı büyük avantajla son haftaya girmek, Beşiktaş ise deplasmandan 3 puanla ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak amacında
Ev sahibi Galatasaray, derbide kazanıp şampiyonluk yolunda son virajı kayıpsız dönmenin hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk yarışına geçen hafta Torku Konyaspor yenilgisiyle havlu atan Beşiktaş ise deplasmandan galibiyetle ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak istiyor.
FENERBAHÇE'NİN DE GÖZÜ BU MAÇTA!
Derbi, haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe'yi de çok yakından ilgilendiriyor. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak için derbide Galatasaray'ın puan kaybını bekleyip, 25 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda İstanbul Başakşehir'i yenmeye çalışacak.
Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta öncesi lider Galatasaray'ın 73, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 70, üçüncü Beşiktaş'ın ise 66 puanı bulunuyor. Ancak Galatasaray'ın derbiyi kazanması ve Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında puan kaybetmesi durumunda, Sarı-kırmızılı ekibin pazartesi akşamı şampiyonluğunu ilan etme ihtimali de bulunuyor.
Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak kritik maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kemal Yılmaz yapacak. Koray Gençerler'in dördüncü hakem olacağı dev maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Özgüç Türkalp ile Hakan Ceylan üstlenecek.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Kerim, Sosa, Olcay, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Hüseyin Göçek 
SAAT: 20:00

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...