Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2015 01:26

Neuer ilk frikik golünü Türk yıldızdan yedi

Bayern Münih kalecisi Neuer, Bayer 04 Leverkusen oyuncusu milli futbolcumuzun serbest vuruşunda, ligde ilk kez frikikten gol yedi.

Neuer ilk frikik golünü Türk yıldızdan yedi
hakan çalhanoğlu,hakan çalhanoğlu frikik,neuer

Almanya Bundesliga'nın 31. haftasında Bayer Leverkusen sahasında Bayern Münih'i ağırladı. Şampiyonluğu garantileyen ve yedek ağırlık isimlerden oluşan bir kadro ile sahaya çıkan Bayern Münih, rakibine üstünlük kuramayınca maçı 2-0'lık skorla Bayer Leverkusen kazandı.

İLK KEZ FRİKİKTEN GOL YEDİ

Leverkusen maçın 55. dakikasında Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş frikik golü ile 1-0 öne geçti. Neuer, Bundesliga kariyerinde ilk frikik golünü yemiş oldu. 81'de Julian Brandt'ın golü de skoru belirledi.

Bu galibiyetle Leverkusen puanını 58 yaptı. Bayern Münih ise 76 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Bayern Münih evinde Augsburg'u konuk edecek. Leverkusen ise deplasmanda Borussia Mönchengladbach'u ağırlayacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...