Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2018 22:06

Nottingham Forest, Arsenal'i eledi

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig ekibi Arsenal, Championship'te mücadele eden Nottingham Forest'a 4-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

Nottingham Forest, Arsenal'i eledi
arsenal,,spor,,fa cup,

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig ekibi Arsenal,  Championship'te mücadele eden Nottingham Forest'a konuk oldu. Mücadele ev sahibinin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi, Nottingham Forest üst tura yükseldi. Nottingham Forest, 20. dakikada Lichaj ile öne geçti. 3 dakika sonra Mertasacker skoru eşitledi. Lichaj, 44'te kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı. İlk yarı 2-1 sona erdi.

64'te penaltı atışını kullanan Brereton farkı 2'ye çıkardı. 79. dakikada Welbeck, skoru 3-2'ye getirdi. Nottingham Forest 85'te bir kez daha penaltı kullandı. Atışı gole çeviren Dowell, maçın sonucunu ilan etti: 4-2.Ev sahibi ekipte Worrall kırmızı kart gördü ve maçı tamamlayamadı. Bu sonuçla FA Cup'ta Arsenal 'tamam', Nottingham Forest ise 'devam' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...