Tgrt Haber
07 Mart 2018 20:18

NTV SPOR Kapandı! Ne Oldu Neden Kapandı

NTV SPOR Kapandı! Ne oldu neden kapandı NTV Spor, bu akşam Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonrasında yapacağı yayının ardından kapandı. Rıdvan Dilmen ile Yüzde Yüz Futbol yayını yapan NTV Spor, yayın akışını durdurdu.

NTV SPOR Kapandı! Ne Oldu Neden Kapandı
ntvspor,ntv spor kapandı mı,ntv spor ne zaman kapatılacak,discovery,dmax,ntvsporun yeni adı,ntv sporun kapatılacağı tarih

17 Mart 2008'de yayın hayatına başlayan NTV SPOR'un son yayını, Fenerbahçe- Galatasaray maçının hemen ardından ekrana gelen olan Yüzde 100 Futbol programıyla gerçekleşti. Kanalı, NTV Spor'un ekran yüzleri Murat Kosova ve Rıdvan Dilmen kapattı. Saatler 22.30'u gösterdiğinde NTV Spor'un yerine DMAX yayına başladı. Discovery Communications’ın bünyesinde yayına başlayacak olan DMAX, NTV Spor'un frekansıyla 22.30'dan itibaren yayına girdi.

DISCOVERY Networks tarafından yapılan açıklamada, 17 Mart Cumartesi günü 22.30’da, DMAX'ın NTV Spor'un yerini alacağı ve Discovery'nin Türkiye pazarında TLC’den sonra şifresiz yayın yapacak ikinci kanalı olacağı duyuruldu.

NTV spor ne zaman kapanacak

DMAX, erkeklere yönelik yaşam tarzı ve eğlence içerikli ücretsiz yayın yapacak.

NTV SPOR Kapandı! Ne Oldu Neden Kapandı

Discovery Networks Türkiye Başkanı ve Genel Müdürü Lydia Fairfax “DMAX kanalını Türkiye pazarına tanıtmaktan ve kanal portföyümüzü daha da genişletip çeşitlendirmekten ötürü oldukça heyecanlıyız. DMAX zorlu mesleklerden, spor ve arabalara ve en iyi senaryolu içerikleri izleyicilere sunarken aynı zamanda onları eğlendirecek, aydınlatacak ve onlara ilham verecek. İzleyiciler kanalı izlerken çok keyif alacak” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...