Tgrt Haber
09 Ocak 2017 01:26

Obradovic: Oyuncularımla gurur duruyorum

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic üçüncü çeyrekteki mücadeleleriyle oyuna yeniden ortak olduklarını ve maçı kazandıklarını söyledi.

Obradovic: Oyuncularımla gurur duruyorum
Obradovic, Fenerbahçe,

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş'ı 79-76 yendikleri derbi maçı sonrası konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic üçüncü çeyrekteki mücadeleleriyle oyuna yeniden ortak olduklarını ve maçı kazandıklarını söyledi. Beşiktaş Sompo Japan'ın bu sezon iyi oynadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti: "Rakibimiz çok farklı savunma yapıyor. Uzun oyuncuları Stimac şu anda ligi domine ediyor. Hem Avrupa'da hem de ligde iyi gidiyorlar, onları tebrik ediyorum. Çok zor bir maç olacağını bilerek geldik. Bu atmosferde maç oynamak zor. İlk yarıda rahat skor bulmalarını engelleyemedik. Üçüncü çeyrekte 12 sayı gerideyken, çok iyi mücadele ettik ve geri döndük. Hücum opsiyonlarını iyi kullandık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Hepsi aldıkları sürelerde iyi oynadılar. Özellikle Bogdanovic'in geri dönmesi bizim için iyi oldu. Oyuncularımla gurur duruyorum."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...