Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2017 10:36

Oğuzhan Özyakup'tan 4+1 yıllık imza!

Sezon sonunda Beşikaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan ancak Siyah-Beyazlı yönetim ile tekrar anlaşma sağlayan Oğuzhan Özyakup’un yeni sözleşmesinin detayları ortaya çıktı.

Oğuzhan Özyakup'tan 4+1 yıllık imza!
oğuzhan

Gazete Habertürk'ün haberine göre 2014-2015 sezonunda Kartal’a 4 senelik imza atan ve 1 milyon 500 bin Euro kazanan Ozzie’nin, yeni sözleşmeye göre 2,4 milyon Euro kazanacağı öğrenildi.
Özellikle başkan Fikret Orman’ın takımda tutmak istediği ve iyi paralara satmayı planladığı yıldız oyuncu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.
 
Siyah-Beyazlılar’ın önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalandığını duyurması bekleniyor. Hayalinin Avrupa olduğu bilinen ancak Beşiktaş’a para kazandırmadan gitmek istemeyen Oğuzhan’ın bu nedenle yeni sözleşmeye imza attığı belirtildi.
 
ARSENAL’İN ISRARI DEVAM EDİYOR 
 
Öte yandan Oğuzhan Özyakup’un son dönemdeki performansında düşüş yaşamasına karşın Avrupa’nın önemli kulüplerinin radarında olmaya devam ediyor... Arsenal başta olmak üzere Premier Lig’den birkaç takımın daha Ozzie’yi istediği öğrenilirken İspanya’dan da Sevilla ve Atletico Madrid gibi kulüplerin takipte oldukları kaydedildi. Özyakup bu sezon Siyah-Beyazlı formayı10 maç giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...