Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2016 18:32

Okan Buruk görevinden istifa etti

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, görevinden istifa etti.

Okan Buruk görevinden istifa etti
okan buruk, istifa,

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Okan Buruk'un, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile İstanbul'da yaptığı görüşmede, istifasını sunduğu, yönetim kurulunun yaptığı değerlendirmenin ardından Buruk'un istifasını kabul ettiği bildirildi.

Açıklamada, "104 gün kulübümüzde görev alan değerli teknik direktörümüz Okan Buruk ve ekibine, kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde de başarılar ve mutluluklar diliyoruz" denildi.

Buruk'tan veda mesajı

Medicana Sivasspor'dan istifa eden teknik direktör Okan Buruk, kulübün resmi internet sitesinde mesaj yayımladı.

Buruk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz’a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım. Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...