Tgrt Haber
22 Mart 2017 20:50

Olay adam Aboubakar'dan 'özür' mesajı

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, üst üste gördüğü 2 kırmızı kartın ardından özür mesajı yayınladı.

Olay adam Aboubakar'dan 'özür' mesajı
aboubakar, mesaj, özür

Beşiktaş'ın forveti Aboubakar, önce UEFA Avrupa Ligi'nde Olympaikos, ardından Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor maçlarında gördüğü kırmızı kart ile oldukça tepki toplamıştı. Bu sezon daha önce de Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev maçında takımını eksik bırakan Kamerunlu golcü, ülkesinin basınında özür diledi.

Aboubakar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Gördüğüm kızmızı kartlar nedeniyle taraftarlardan, teknik heyetten, başkandan, herkesten özür diliyorum. Takım arkadaşlarım Beşiktaş için savaşırken, oyun içi şartlar benim 3 kere kırmızı kart görmeme neden oldu. Bu olağan dışı durumdan dolayı çok pişmanım. Şimdi hem Beşiktaş hem de Kamerun Milli Takımı için tekrar motive olmam gerekiyor. Bunun bir daha tekrarlanmaması için çok çalışacağım"

"Ayrıca Afrika Kupası'nda destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Takımla beraber, her zaman Kamerun bayrağı için savaşmaya devam edeceğim ve bu güzel ülkeye daha çok zafer getirip mutlu etmeye çalışacağım.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...