Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2016 12:07

Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferiyle ilgili iddialara ilişkin, 'Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız.' dedi.

Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması
fikret orman,beşiktaş,gökhan gönül,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir okuldaki özel sınıfın açılışının ardından gazetecilerin transfer gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile anlaştığı iddialarının bulunduğunu hatırlatması üzerine Orman, "Anlaşma olsa imza atılır o zaman da duyardınız. Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız." diye konuştu.
Mario Gomez'in durumu
Orman, Mario Gomez'in takımda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise "Ben de merak ediyorum" diye esprili bir yanıt verdi..
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Ligde şampiyon takımı da düşen takımı da hakemler belirliyor." açıklamasının anımsatılması üzerine Orman, "Buraya hayırlı güzel bir iş için geldik böyle hayırsız konuları konuşmak istemiyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Orman, daha sonra Orhaneli Belediyesine ait plakası 1903 ile biten resmi aracı ilçe merkezine kadar kullandı.
Orhaneli Belediyesi karşısında gözleme açan kadınların yanına giderek bir süre sohbet eden Orman, ateşin başına geçip kendi gözlemesini pişirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...