Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2014 13:45

Prandelli'nin alacağı para dudak uçuklatıyor

Şampiyonlar ligi'nde alınan kötü sonuçlara dün de 2-0'lık Anderlecht yenilgisini ekleyen Galatasaray'da istifa etmeyeceğini açıklayan teknik direktör Cesare Prandelli'nin tazminatı dudak uçuklatıyor.

Prandelli'nin alacağı para dudak uçuklatıyor
prandelli,galatasaray,alınan kötü sonuçlar,anderlect,

İtalyan teknik adamın kendisi her ne kadar tazminatı olmadığını söylese de gerçek böyle değil.Sarı kırmızılı yöneticilerin gelecek sezon için takımda düşünmediği İtalyan teknik adama ödenecek miktar 7 milyon Euro'yu (yaklaşık 20 milyon TL) buluyor.
PRANDELLI FIFA'YA BAŞVURURSA İŞLER İYİCE KARIŞIR
Prandelli sarı kırmızılı takıma senelik 2.3 milyon Euro’dan 2 yıllık imza atmıştı. Şu ana kadar 1.3 milyon Euro ödeme yapan G.Saray yönetimi, İtalyan teknik adamın anlaşmaya yanaşmaması halinde 3.3 milyon Euro daha verecek. Ancak kulüpten çıkacak para bununla bitmeyecek.
FIFA kuralları gereği, Prandelli sözleşmede vaadedilen primlere de hak kazanıyor.
Prandelli’ye, elenildiği için Avrupa kupalarından bir ödeme yapılmayacak.
Fakat Prandelli'nin kontratında lig ve kupa şampiyonluğu için 1.2 milyon Euro ödeme maddesi bulunuyor. Kovulması halinde olay FIFA'ya taşınırsa, Cesare Prandelli'nin bu rakamları da alma hakkı bulunuyor. Üstelik yardımcılarının da kalan alacaklarının ödenmesiyle İtalyan teknik adamın kovulmasının maliyeti 7 milyon Euro'yu buluyor.
Kaynak Hurriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...