Tgrt Haber
25 Nisan 2017 20:22

Real Madrid 357 kişinin kombine biletini iptal etti

Real Madrid Kulübü, 23 Nisan'da oynanan El Clasico maçında yasa dışı bilet satışı yaptıkları gerekçesiyle 357 kişinin sezonluk kombine biletlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Real Madrid 357 kişinin kombine biletini iptal etti
real madrid

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Santiago Bernabeu Stadı'nda  oynanan maçtaki kontroller sonrasında kulübün onayı olmadan bilet satışı  yapıldığının tespit edildiği ve sorumluların kombine biletlerinin iptal edildiği  bildirildi. Yasa dışı olarak yapılan bilet satışlarına karşı kararlı bir mücadele  yürüttüklerinin altını çizen Real Madrid Kulübü, kuralsızlıklara karşı güvenlik  güçleriyle iş birliği ve koordinasyon içinde hareket edildiğini vurguladı.
 
Bu arada yine yasa dışı bilet satışından dolayı El Clasico öncesinde  de bin 450 kişinin kulüp üyeliğinden atılması için Disiplin Komisyonu'nun çalışma  yaptığı bildirildi. El Clasico'da yasa dışı bilet satışı yapan ve kombine  biletleri iptal edilen 357 kişinin de kulüp üyeliklerinin sonlandırılması için  Disiplin Komisyonu'na sevk edilecekleri kaydedildi.
 
Real Madrid Kulübü, Santiago Bernabeu Stadı'nda oynadığı maçların  sezonluk kombine biletlerini localar hariç 223 ile 2 bin 384 avro arasında  satmıştı. Real Madrid'in maçlarındaki karaborsa bilet satışları, El Clasico gibi  maçlarda 80-120 avro yerine bin 500 avroya gerçekleştiriliyor. 23 Nisan'da  oynanan El Clasico maçında da konuk ekip taraftarlarına ayrılan bölüm dışında  Bernabeu'nun birçok yerinde tekli veya ikili oturan Barcelonalı taraftar olduğu  gözlenmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...